توصیههای بهداشتی در آستانه فرارسیدن عید سعید قربان
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری آسمان زنجان؛ بنابر اعلام مرکز مدیریت بیماریهای واگیر معاونت بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، عید قربان امسال (۱۰ ذیحجه- ۲۸ تیرماه ۱۴۰۰) با شرایط سخت کرونای دلتا یکی شده و در این راستا لازم است شهروندان گرامی به منظور پیشگیری از بروز و شیوع بیماریهای قابل انتقال بین انسان و حیوان، در رعایت توصیههای بهداشتی زیر اهتمام ویژهای داشته باشند .
🔹 از خرید دام زنده و یا گوشتهایی که خارج از نظارت شبکه سازمان دامپزشکی ذبح و عرضه میشود خودداری شود .
🔹دام زنده را از میادین عرضه مجاز تحت نظر سازمان دامپزشکی خریداری کنند .
🔹ذبح دام را صرفاً در کشتارگاهها تحت نظارت ادارات کل دامپزشکی انجام دهند و به هیچ عنوان دام را در منازل و معابر عمومی ذبح نکنند .
🔹 افرادی که به ذبح دام مشغول هستند بعد از وسایل محافظت کننده مانند دستکش، چکمه و لباس مناسب استفاده کنند و ابزارشان را بعد از ذبح ضدعفونی کنند، و همچنین خونابهها نیز به طریق بهداشتی دفع شود .
🔹 به هیچ وجه دامی را که دارای علائم بیماری و ناخوشی است ذبح و مصرف نکنند .
🔹 گوشت دام ذبح شده باید قبل از مصرف به مدت حداقل ۲۴ ساعت در دمای ۴ درجه سانتیگراد در یخچال قرار داده شود .
🔹 جگر و سایر امحا و احشای دام، پس از ۴۸ ساعت نگهداری در دمای ۴ درجه سانتیگراد، مصرف شود .