ما باید هم صدا و همرنگ در مقابل دشمن مشترک ایستادگی کنیم
ما باید جدا از همه ی اختلافات سلیقه ای ، هم صدا و همرنگ در مقابل دشمن مشترک ایستادگی کنیم.

آسمان زنجان، مصطفی طاهری نماینده مجلس در نشست خبری با اصحاب رسانه گفت: ما باید جدا از همه ی اختلافات سلیقه ای ، هم صدا و همرنگ در مقابل دشمن مشترک ایستادگی کنیم.
طاهری با اشاره به اینکه اسرائیل طاقت جنگ فرسایشی را ندارد، افزود:اسرائیل سه استراتژی دارد که در کوتاهترین زمان، کمترین تلفات و کمترین هزینه جنگ را تمام کند.
وی اظهار داشت: پیش بینی می شود اسرائیل تمایل دارد زودتر جنگ را تمام کند.
طاهری شرایط امروز خیلی بهتر از روزهای اولیه است، اظهار داشت: اگر با قدرت جلو برویم، بیشترین امتیاز را ما بدست بیاوریم.
وی با اشاره به اینکه امریکا الان هم پای کار می باشد و پشتیبان اسرائیل است، تصریح کرد: اسرائیل تلاش دارد آمریکا را وارد جنگ کند.
طاهری با اشاره به اینکه در شرایط جنگی به شبکه های اطلاع رسانی داخلی نمره قابل قبولی می دهم، گفت: ما باید دستاوردهای داخلی واقعی را در شبکه های اجتماعی نشان دهیم.