پزشکی و سلامت

توصیه‌های بهداشتی در آستانه فرارسیدن عید سعید قربان

توصیه‌های بهداشتی در آستانه فرارسیدن عید سعید قربان

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری آسمان زنجان؛ بنابر اعلام مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر معاونت بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، عید قربان امسال (۱۰ ذی‌حجه- ۲۸ تیرماه ۱۴۰۰) با شرایط سخت کرونای دلتا یکی شده و در این راستا لازم است شهروندان گرامی به منظور پیشگیری از بروز و شیوع بیماری‌های قابل انتقال بین انسان و حیوان، در رعایت توصیه‌های بهداشتی زیر اهتمام ویژه‌ای داشته باشند .

🔹 از خرید دام زنده و یا گوشت‌هایی که خارج از نظارت شبکه سازمان دامپزشکی ذبح و عرضه می‌شود خودداری شود .

🔹دام زنده را از میادین عرضه مجاز تحت نظر سازمان دامپزشکی خریداری کنند .

🔹ذبح دام را صرفاً در کشتارگاه‌ها تحت نظارت ادارات کل دامپزشکی انجام دهند و به هیچ عنوان دام را در منازل و معابر عمومی ذبح نکنند .

🔹 افرادی که به ذبح دام مشغول هستند بعد از وسایل محافظت کننده مانند دستکش، چکمه و لباس مناسب استفاده کنند و ابزارشان را بعد از ذبح ضدعفونی کنند، و همچنین خونابه‌ها نیز به طریق بهداشتی دفع شود .

🔹 به هیچ وجه دامی را که دارای علائم بیماری و ناخوشی است ذبح و مصرف نکنند .

🔹 گوشت دام ذبح شده باید قبل از مصرف به مدت حداقل ۲۴ ساعت در دمای ۴ درجه سانتیگراد در یخچال قرار داده شود .

🔹 جگر و سایر امحا و احشای دام، پس از ۴۸ ساعت نگهداری در دمای ۴ درجه سانتی‌گراد، مصرف شود .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *