اقتصاد

بررسی فعالیت واحدهای نانوایی سطح شهر زنجان

به گزارش پایگاه خبری آسمان زنجان، مدیر کل غله و خدمات بازرگانی استان زنجان از رصد و پایش روند فعالیت واحدهای نانوایی سطح شهر زنجان خبر داد.
ولی اله زمانی تصریح کرد: در راستای ارتقای کیفیت تولید و عرضه نان مطلوب به هم استانی‌های عزیز توسط اکیپ‌های بازرسی و نظارت کارشناسان اداره کل غله و خدمات بازرگانی با همکاری اداره کل استاندارد و معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی از واحدهای نانوایی سطح شهر زنجان از نحوه‌ی نگهداری آرد، کیفیت تولید نان، وضعیت افزودنی‌های مجاز، بهداشت محیط و استاندارد محصولات مورد استفاده بر اساس شاخص‌های تعریف شده، مورد بررسی و آزمایش قرار می‌دهند .
زمانی در ادامه افزود: در این بازرسی‌ها بر ادامه روند پایش تولید نان نظارت داشته و راهکارهای علمی تحقیق و بررسی تاثیر عوامل مختلف اعم از نقش نیروی انسانی، دستگاه‌های پخت و درصد ترکیبات مختلف موجود در آرد را در کیفیت انواع نان در استان ضروری دانست و پیشنهاد کرد تا دستگاه‌های مختلف نظارتی نیز با در نظر گرفتن نوع مسئولیت در این خصوص ایفای نقش نمایند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا