اخبار ویژهاقتصاد

۳۸۰ پروژه نیمه‌تمام استانی داریم

380 پروژه نیمه‌تمام استانی و ۲۷ پروژه ملی نیمه‌تمام در استان داریم.

فناوری پرس؛ دکتر صادقی، استاندار زنجان، در اولین نشست خبری خود در سال ۱۴۰۴ خورشیدی، ضمن تشریح رویکردهای جدید مدیریتی و وضعیت پروژه‌های عمرانی استان، بر لزوم پاسخگویی و ارزیابی عملکرد مدیران تاکید کرد.

وی افزود: عملکرد مدیران ارزیابی می‌شود.

استاندار زنجان با بیان اینکه خودمان را در معرض تحلیل و بررسی قرار خواهیم داد، از رسانه‌ها خواست تا عملکرد مدیران استان را به دقت رصد کرده و پس از گذشت یک سال، مجموعه مدیریتی استان را مورد پرسش و مواخذه قرار دهند. وی افزود: “رسانه‌ها باید امانتدار، صدای بی‌صدایان و جامعه‌ای حرفه‌ای و توانمند باشند.”

دکتر صادقی به تشریح معیارهای انتصاب مدیران در دولت جدید پرداخت و گفت: “وجود شاخص‌های مشخص برای انتصاب، اولویت انتخاب مدیران از درون سازمان‌ها، و پاک‌دستی و پاک‌دامنی، معیارهای اصلی ما هستند.” وی با اشاره به اینکه “دولت آقای پزشکیان، دولت وفاق ملی است”، افزود انتصابات از میان نیروهای جریان‌های اصلاح‌طلب و اعتدالی صورت می‌گیرد.

استاندار زنجان آماری از ترکیب مدیران جدید ارائه داد:

  • متوسط سن مدیران جدید: زیر ۴۸ سال
  • سهم بانوان در مدیریت: ۲۰ درصد
  • سطح تحصیلات: ۶۷٪ کارشناسی ارشد، ۲۲٪ لیسانس، مابقی دکترا

وی همچنین خاطرنشان کرد که پست “مدیر اقتصادی” در استانداری زنجان، تنها نمونه در میان استانداری‌های کشور است و تغییر مدیران ۱۰۹ دستگاه اجرایی مستقل، مستقیماً توسط استاندار انجام نمی‌شود.

به گفته دکتر صادقی، مدیران استان، کابینه دوم دولت در استان‌ها هستند.

استاندار زنجان وضعیت پروژه‌های عمرانی را یکی از چالش‌های اصلی استان دانست و اعلام کرد: “۳۸۰ پروژه نیمه‌تمام استانی و ۲۷ پروژه ملی نیمه‌تمام در استان داریم.”

وی با انتقاد از طولانی شدن زمان اجرای پروژه‌ها افزود: “میانگین عمر پروژه‌ها بالای ۱۰ سال است و عمر تعدادی از پروژه‌های بنیادین استان حتی به بیش از ۲۰ سال می‌رسد.”

دکتر صادقی به پروژه دوخطه کردن راه‌آهن زنجان اشاره کرد که عملیات اجرایی آن از سال ۱۳۸۲ آغاز شده بود، اما پیمانکار پروژه به دلایل مختلف نزدیک به ۵ سال کار را متوقف کرده بود.

وی ابراز امیدواری کرد که این پروژه همزمان با سفر آتی ریاست جمهوری به استان، به بهره‌برداری برسد.

استاندار زنجان ضمن تکذیب استعفای معاون سیاسی استاندار زنجان گفت: رسانه ها باید صداقت در گفتار را انجام دهند و اعتبار حرفه ای را به کاسبان ندهند.

صادقی گفت: هیچ مسئولی مصونیت ۴ ساله ندارد.

دکتر صادقی افزود: ۱۲ چالش اساسی در استان زنجان وجود دارد که ما آنها را جمع آوری کرده ایم که امسال بیشترین آنها را رفع خواهیم کرد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا