کیوی سرخ
کیوی سرخ
به تازگی کیوی خوش طعمی وارد بازار ایران شده که داخلش سرخ رنگ است. به عکس خاور دور، پرورش و تولید این نوع کیوی در ایران سابقه ی زیادی ندارد.
آن دسته افرادی که از خوردن میوه های تراریخته واهمه دارند و اجتناب می کنند، با طیب خاطر و خیال راحت (بدلیل عدم دستکاری در ژنتیک آن) می توانند این میوه ی منحصر بفرد را میل بفرمایند.
این میوه، اصالتی از مناطق سرد شمال چین دارد.
درخت کیوی بالارونده است اما ارتفاعش بیشتر از هفت متر نمی رسد و شاخه های پر بار آن، افقی رشد می یابد.
بیشتر از بیست نوع کیوی از این گیاه بصورت طبیعی وجود دارد که کیوی توسرخ یکی از این گونه هاست.
به عکس آنکه عموم مردم تصور می کنند که خاستگاه کیوی استرالیاست، اصالت این میوه ی ترش و شیرین بومی چین بوده و از این کشور به سراسر دنیا راه پیدا کرده است.
دلیل نامگذاری نام این میوه در غرب (که از همین طریق به فارسی هم راه یافته) شباهت زیاد این میوه به پرنده ی بومی استرالیاست و به جز نامش خاستگاهی در این قاره ندارد.
اگر جایی نام پرنده کیوی را شنیدید تعجب نکنید!
«پرنده کیوی» لقبی است که در دهه ۶۰ میلادی در اروپا به این میوه داده شد؛
چرا که ظاهر این میوه شبیه پرندهای زیبا در نیوزلند بود.
این میوه که به انگور فرنگی چینی نیز شناخته میشود، بومی دره چانگ کیانگ چین است و میوه ملی این کشور محسوب میشود.
میتوانید انواع کیویسبز، کیویزرد و تو سرخ را به صورت آنلاین از وبسایت سفارش دهید.
گفته میشود کیوی ایرانی از بهترین انواع این میوه در جهان است به همین دلیلی کیوی صادراتی با استقبال زیادی در سایر کشورها روبرو شده است.
کیوی و سلامتی بدن
کیوی صادراتی
کیوی صادراتی ایران که با نام هایوارد صادر میشود.
از جمله میوههای پرتقاضا در بازار برای صادرات به کشورهای مختلفی مثل روسیه، هند و ترکیه است.
با توجه به اینکه ایران، چهارمین کشور تولید کننده کیوی در جهان بعد از ایتالیا، نیوزیلند و شیلی است.
فروش و صادرات این محصول، پتانسیل فراوانی را در اختیار تاجران و کشاورزان برای ورود ارز به کشور قرار میدهد.