پزشکی و سلامت

توصیه‌های تغذیه‌ای در گرمازدگی

میوه‌های آبدار، صیفی‌جات و آب و مایعات کافی، در فصل تابستان مصرف کنید
-از مصرف مایعات خیلی سرد پرهیز شود
-میوه‌های آبدار مانند هندوانه، خربزه، خیار و توت فرنگی که حاوی مقدار زیادی آب و الکترولیت‌ مانند پتاسیم، سدیم و منیزیم هستند، به حفظ تعادل آب و الکترولیت‌‌های بدن کمک و از دهیدراتاسیون (از دست دادن آب) جلوگیری می‌‌کنند.
-مصرف آب و مایعات کافی، یک لیوان آب خنک همراه با چند قطره آبلیموی تازه، شربت تخم‌ شربتی و ریحان، شربت خاکشیر و بیدمشک و شربت گلاب نیز برای جلوگیری از گرمازدگی توصیه می‌شود.
-نوشیدن مایعات شیرین و کافئین‌‌دار که ادرارآور هستند و موجب از دست دادن آب بدن می‌‌شوند، در فصل گرما و تابستان توصیه نمی‌‌شود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا